Artimiausiu metu ne tik skaniai, bet ir skoningai pietauti bei vakarieniauti sostinėje galės ne tik miesto centro, bet ir šiuo metu savo veidą keičiančios Žalgirio gatvės gyventojai. Šiuo metu kylančiame „Sand Offices“ verslo centro pirmame aukšte kitų metų pradžioje įsikurs prabangus restoranas „Laurus“. Tai – pirmasis tokios aukštos klasės restoranas šioje gatvėje.
„Sand Offices“ verslo centrą vystančios SBA grupės investicijų valdymo bendrovės „Capitalica Asset Management“ direktorius Mindaugas Liaudanskas sako, kad renkantis būsimus maisto tiekėjus ieškojo tų, kurie galėtų pasiūlyti ne tik greitus verslo pietus.
„Restoranas – labai svarbi dedamoji dalis biurų pastatų koncepte. Tai – ne tiesiog pavalgymo vieta. Čia vyksta verslo susitikimai, nuomininkų renginiai, susitinka skirtingų įmonių komandos,. Todėl, ieškodami restorano verslo centrui, rinkomės tik iš kandidatų, kurie yra jau patyrę bei pripažinti rinkoje“, – sako M. Liaudanskas.
Pasak jo, „Laurus“ buvo pasirinkti dėl profesionalumo ir kokybės. Pirmajame verslo centro aukšte įsikursiantis restoranas darbo dienomis verslo pietų kvies Žalgirio ir Linkmenų gatvėje kylančio verslo centro darbuotojus, o vakarais ir savaitgaliais savo patiekalais pasimėgauti kvies ir visus Vilniaus miesto gyventojus, iš anksto užsisakiusius šią erdvę savo renginiui ar šventei.
„Būtent tokio lygio restorano, kuris klientams būtų patrauklus praleisti vakarą ir apsilankyti verslo centre ne tik darbo dienomis, mes ir ieškojome. Pasirinkę „Laurus“ keičiame ne tik „Sand Offices“, bet ir visos Žalgirio gatvės veidą. Pagaliau čia atsiras vieta, kurioje bus galima estetiškoje aplinkoje skaniai papietauti ar pavakarieniauti tiek su verslo partneriais, kolegomis, tiek ir su draugais“, – teigia M. Liaudanskas.
Į sostinę atvedė likimas
Anot „Laurus“ restorano įkūrėjo Lauryno Šauklio, atrasti „Sand Offices“ jam padėjo likimas: „Vilniuje gyvenančių draugų akį patraukė naujas išskirtinis projektas, kuriuo jie pasidalino ir su manimi. Jau po kelių dienų važiavau apžiūrėti patalpų – likau sužavėtas tiek architektūriniais sprendimais, tiek puikia lokacija.“
„Nors „Laurus“ restorano šaknys – Kaune, pastaruoju metu sulaukdavome vis daugiau klientų pageidavimų mūsų pagamintų išskirtinio skonio patiekalų paragauti Vilniuje, – pasakoja L. Šauklys. – Supratome, kad sostinėje paklausa skaniam ir estetiškai pateikiamam maistui tikrai nenusileidžia esančiai Kaune, todėl plėtra į sostinę tapo neišvengiamu mūsų verslo žingsniu.“