• Renginiai
  • Receptai
  • Laisvalaikis
  • Video
Trečiadienis, 24 gruodžio 2025
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Vilniaus Kraštas
Reklama
  • Žinios
    • Vilnius
    • Trakai
    • Vilniaus rajonas
    • Elektrėnai
    • Šalčininkai
  • Renginiai
  • Kultūra
  • Sportas
  • Kriminalai
  • Politika
  • Mokslas
  • Turizmas
  • Įdomu
  • ŽŪM
  • Žinios
    • Vilnius
    • Trakai
    • Vilniaus rajonas
    • Elektrėnai
    • Šalčininkai
  • Renginiai
  • Kultūra
  • Sportas
  • Kriminalai
  • Politika
  • Mokslas
  • Turizmas
  • Įdomu
  • ŽŪM
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Vilniaus Kraštas
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Įdomu

Restorane„Meze“- kiekvieną sezoną vis nauji, išskirtiniai viduržemio jūros virtuvės skoniai

2018-03-16
Įdomu
Laikas: 3 min skaitymo

Daugiau nei prieš metus su puse Vilniuje, Ogmios miestelyje įsikūręs restoranas „Meze“ vis augantį lankytojų ratą vilioja ne tik patyrusio graikų kilmės šefo Christoso Georgogiannopoulos kuriamais išskirtiniais Viduržemio jūros virtuvės patiekalų receptais, bet ir šiltąją Bosforo pakrantę primenančiu restorano interjeru bei draugiškomis šypsenomis ir žiniomis apie pietietiškos virtuvės tradicijas noriaibesidalinančiu restorano personalu.

„Atidarydami savo restoraną lankytojams norėjome ne tik pasiūlyti aukščiausios kokybės, tradicinius Viduržemio regiono patiekalus, bet ir su profesionaliu šefu priešakyjekurti savitą, išskirtinį restorano „Meze“ virtuvės braižą“, – pasakoja restoranoįkūrėjas turkas Utku Boyra.„Džiaugiamės, jog apie čia patiekiamo maisto kokybę ir skonį nuo pat mūsų veiklos pradžios atsiliepimai tik kuo geriausi. Restorane apsilankę klientai noriai rekomenduoja mus savo draugams, kolegoms, grįžta čia su savo šeimomis, mielai susirenka paminėti giminės šventes. Svarbu ir tai, jog tėveliainesijaudindami gali išrinkti bet kurį patiekalą iš mūsų meniu savo mažamečiams vaikams – restorane „Meze“ patiekalai gaminami tik iš pačių šviežiausių, sveikų ingredientų, tad galime teigti, jog esame visos šeimos restoranas!“

Prisėdus prie staliuko restorane „Meze“kaipmat aplanko prisiminimai iš vasariškų kelionių – ant sienos vienas kitą keičia gražiausių Turkijos vietovių vaizdai, skamba rytietiška muzika, o malonus personalas siūlo pasimėgauti gardžiausiais Viduržemio virtuvės patiekalais čia pat Vilniuje. Net jei restorane lankaisi pirmą kartą ar tik pradedi pažintį su Viduržemio jūros virtuve – čia gali drąsiai klausti rekomendacijų, patarimo, ką pasirinkti iš plataus meniu, kaip tradiciškai ragaujami restorane siūlomi patiekalai ar netkokie yra šių patiekalų gamybos receptai, kilmės istorija. „Meze“ restorano komanda su malonumu supažindina lankytojus ne tik su Viduržemio virtuvės paslaptimis, bet ir dalinasi krašto istorijomis, papročiais, tad lankytojų laukia tikra skonių ir žinių kelionė!

„Mūsų restoranas ypatingas ir tuo, jog skirtingais metų laikais lankytojus kaskart stebiname vis naujais, išskirtiniais À La Cartepatiekalais. Šiuo metu siūlome spalvingą, lengvą, pavasarišką meniu, kuriame – sezoninės daržovės ir mūsų tradiciniai, aukščiausios kokybės mėsos patiekalai. Restorano meniu nuolatos išlaikydami sezoniškumą užtikriname ryškiausią produktų skonį bei geriausiai išsilaikiusias jų vertingąsias savybes,“ – „Meze“ restorano virtuvės ypatybes atskleidė restorano šefas Christos Georgogiannopoulos.

Apie tai, kaip keitėsi restoranas nuo jo įkūrimo, „Meze“ savininkas Utku Boyra pasakojo: „Be to, jog kiekvieną sezoną atnaujiname savo À La Cartemeniu, matome, jog keičiasi mūsų lankytojų pasirinkimai– jie vis dažniau teiraujasi mūsų personalo rekomendacijų bei išbando naujus, nepažįstamus skonius, pavyzdžiui:jei anksčiau „Meze“ restorano lankytojai vengė rinktis mūsų taip rekomenduojamusavienos patiekalus, nuogąstaudami dėl specifiniomėsos kvapo ar skonio, ne tik nenusivilia paragavęmūsų ypatingojo lėtai keptos avienos su daržovėmis „Arni Sti Gastra“ arba maltos avienos köfte su tradiciniais prieskoniais, pikantiškomis salotomis, jogurtu ir pita duona„Pideli Köfte“, bet ir netrukus įtraukia šiuos patiekalus tarp savo mėgstamiausių! Kai kurie mūsų klientai, savopamėgtus „Meze“ patiekalus bando pasigaminti ir namuose. Sukurti tradicinių, rytietiškų skonių paletę jiems padedair čia pat esančioje maisto prekių parduotuvėje „Eastanbul“ siūlomi įvairiausi prieskoniai, padažai.Būna ir taip, jog„Meze“ virtuvės šefui Christosui mūsų lankytojai atneša paragauti ir įvertinti, ar gerai pasisekėjųpagamintiViduržemio jūros virtuvės patiekalai(šypsosi).“

Restoranastaip pat nuolat stengiasi stebinti savo lankytojus įvairiaisorganizuojamaisrenginiais – kartu su profesionaliu restorano šefu „Meze“ vyksta maisto gaminimo „dirbtuvės“, kurių metu dalyviai ne tik sužino daugiau apie Viduržemio jūros virtuvės paslaptis, bet ir smagiai praleidžia laiką drauge gamindami bei skanaudami savo pačių paruoštus patiekalus,populiarėja verslo pusryčiai, kuriems, beje, restoranas siūlo itin platų meniu, čia vyksta ir privačios bei verslo šventės.









 

 

DalintisSiųstiSiųsti
Palikti komentarą su FB

TAIP PAT SKAITYKITE

Žinios

FA „TransINVEST“ surengė tikrą kalėdinę futbolo šventę
Vilniaus rajono meras su žmona sveikina šv. Kalėdų bei Naujųjų metų proga
Pavilnionių parkas atgims kaip žalioji Pašilaičių oazė
Vilniaus rajone įsikurs Turizmo ir verslo informacijos centras

Politika

Vilnius reikalauja, kad Minskas nutrauktų hibridines atakas, išleistų įstrigusius vilkikus
Du vaikus turinčios šeimos nebus laikomos daugiavaikėmis
Meras sako, jog sostinėje problemų dėl migrantų kol kas nėra
Šakalienė: visi krašto apsaugos ministrai galėjo atsisveikinti su kariais, man to neleido

Kultūra

Nuoširdus šventinis susitikimas Gerviškėse
Kalėdinė dovana Pabarėje: suremontuota laisvalaikio salė
Poškonių kaime plačiai nuskambėjo kalėdinių giesmių magija
Iškilmingas „Rudamina – mažoji Lietuvos kultūros sostinė 2025“ uždarymo renginys

Sportas

FA „TransINVEST“ surengė tikrą kalėdinę futbolo šventę
Su Walkerio ir Hardingo tandemu „Rytas“ tvirtai pradėjo Citadele KMT ketvirtfinalį
Nemenčinėje išaiškėjo Vilniaus rajono šaškių ir šachmatų čempionai
Sostinės jauniesiems sportininkams – ir didesnis finansavimas, ir daugiau sporto šakų

Populiariausi

Linksmos dovanos, kurios patiks humoro jausmą turintiems žmonėms

Linksmos dovanos, kurios patiks humoro jausmą turintiems žmonėms

Tarptautinės Erasmus+ patirtys Vilniaus agroekologijos mokymo centre

Tarptautinės Erasmus+ patirtys Vilniaus agroekologijos mokymo centre

Vilnius įžiebė natūralią Kalėdų eglę: kviečia atsigręžti į nematerialias vertybes

Vilnius įžiebė natūralią Kalėdų eglę: kviečia atsigręžti į nematerialias vertybes

Setupad – pirmoji kompanija Baltijos šalyse tapo sertifikuotu Google leidėjų partneriu (GCPP)

Setupad – pirmoji kompanija Baltijos šalyse tapo sertifikuotu Google leidėjų partneriu (GCPP)

„Rx Vaistinė“ – tokios Lietuvoje dar nebuvo: receptiniai vaistai – tiesiai į namus specialiu sertifikuotu transportu

„Rx Vaistinė“ – tokios Lietuvoje dar nebuvo: receptiniai vaistai – tiesiai į namus specialiu sertifikuotu transportu

Vilnius įžiebė natūralią Kalėdų eglę: Katedros aikštėje – milžiniškas eglutės žaisliukas

Vilnius įžiebė natūralią Kalėdų eglę: Katedros aikštėje – milžiniškas eglutės žaisliukas

Proneta
pamatyti.lt pamatyti.lt pamatyti.lt

Kategorijos

  • Aktualijos
  • Anonsai
  • Aplinka
  • Apžvalgos
  • Elektrėnai
  • Finansai
  • Gamyba-Pramonė
  • Grožis
  • Gyvenimas
  • Įdomu
  • Istorija
  • Krašto apsauga
  • Kriminalai
  • Kultūra
  • Laisvalaikis
  • Lankytinos vietos
  • Lietuva
  • Lietuvos naujienos
  • Mokslas ir studijos
  • Naujienos
  • Nelaimės
  • Orai
  • Padėka
  • Politika
  • Receptai
  • Religija
  • Renginiai
  • Renginiai Elektrėnuose
  • Renginiai Šalčininkuose
  • Renginiai Trakuose
  • Renginiai Vilniaus rajone
  • Renginiai Vilniuje
  • Rinkimai
  • Šalčininkai
  • Skelbimai/Pranešimai
  • Socialiniai reikalai
  • Socialiniai tinklai
  • Sportas
  • Statyba
  • Sveikata
  • Technologijos
  • Trakai
  • Transportas
  • Turizmas
  • Užsienio naujienos
  • Verslas
  • Verslo gidas
  • Video
  • Vilniaus rajonas
  • Vilniaus rajonas
  • Vilnius
  • Žemės ūkio ministerijos naujienos
  • Žemės ūkis
  • Žiniasklaida
  • Žinios

Naujienos

Pritrūko idėjų šventiniam stalui? 3 nebrangūs ir greiti paskutinės minutės patiekalai

Pritrūko idėjų šventiniam stalui? 3 nebrangūs ir greiti paskutinės minutės patiekalai

Indrės Kavaliauskaitės patirtys: „Jei per tvarkinga, reiškia, niekas čia Kalėdų ir nešventė“

Indrės Kavaliauskaitės patirtys: „Jei per tvarkinga, reiškia, niekas čia Kalėdų ir nešventė“

Nemenčinėje išaiškėjo Vilniaus rajono šaškių ir šachmatų čempionai

FA „TransINVEST“ surengė tikrą kalėdinę futbolo šventę

Vilniaus Kraštas

  • Reklama
  • Kontaktai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Žinios
    • Vilnius
    • Vilniaus rajonas
    • Trakai
    • Šalčininkai
    • Elektrėnai
  • Kultūra
  • Sportas
  • Kriminalai
  • Renginiai
    • Renginiai Vilniuje
    • Renginiai Trakuose
    • Renginiai Vilniaus rajone
    • Renginiai Elektrėnuose
    • Renginiai Šalčininkuose
  • Politika
  • Laisvalaikis
  • Mokslas ir studijos
  • Transportas
  • Verslas
  • Technologijos
  • Turizmas
  • Žemės ūkis

© 2022

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Žinios
    • Vilnius
    • Vilniaus rajonas
    • Trakai
    • Šalčininkai
    • Elektrėnai
  • Kultūra
  • Sportas
  • Kriminalai
  • Renginiai
    • Renginiai Vilniuje
    • Renginiai Trakuose
    • Renginiai Vilniaus rajone
    • Renginiai Elektrėnuose
    • Renginiai Šalčininkuose
  • Politika
  • Laisvalaikis
  • Mokslas ir studijos
  • Transportas
  • Verslas
  • Technologijos
  • Turizmas
  • Žemės ūkis

© 2022